Over Ons

De naam StageX staat voor: alles op en rond het podium, de variabele X bij de “Stage” . Stage X is in 2006 ontstaan uit  “The Sample Temple”, in 1994 opgericht door Ruud-Jan Hammink om de verhuur-activiteiten onder te brengen in een aparte organisatie.

De Brabander Hammink kwam voor zijn studie Natuurkunde, later bedrijfskunde naar Enschede toe na een lange tijd door Noord-Amerika en vele andere landen te zijn getourd om professioneel muziek te maken. Bij Stage X kan hij zijn ervaring als muzikant en geluidstechnicus omzetten in goede oplossingen voor podiumtechniek. Dit doet hij niet alleen maar in een enthousiast team van ervaren mensen.

Ruud-Jan: “Wij voelen ons verantwoordelijk voor het slagen van een event. Daarom is het belangrijk dat we ons goed kunnen inleven in de wensen en behoeftes van onze klanten. We doen graag mooie dingen binnen de ruimte die we van onze opdrachtgever krijgen. Daarin zijn we creatief, innovatief en hebben een brede keuze uit een groot magazijn aan materialen. Ook collega bedrijven kloppen zeer regelmatig bij ons aan voor ons grote assortiment en onze specialistische kennis. Flexibiliteit is de kracht van ons bedrijf.”